Pengar på ditt konto inom 15 minuter

Folkia Mikrolån är ett sätt att snabbt kunna låna ett mindre belopp när du behöver pengar mer eller mindre direkt. Du har möjlighet att låna via telefon, sms mikrolån eller via internet. Med Folkia mikrolån har du pengarna på kontot direkt.

Klicka här: Folkia Mikrolån och Telefonlån

När du ansöker om ett mikrolån har du pengarna på ditt bankkonto inom 15 minuter. Det vanligaste sättet är tydligtvis att ansöka om mikrolån är via sms och direkt via internet. Till skillnad från banklån som har högre lånebelopp är lånesumman för mikrolån betydligt lägre. Du kan låna 1000 kr, låna 2000 kr eller låna 3000 kr.

Folkia är det främsta företaget här i Sverige som erbjuder mikrolån. Du har möjlighet att få snabblån även om bankerna har nekat dig ett banklån.

Med sms mikrolån kan du låna 1000 kr, 2000 kr eller 3000 kr och avgiften varierar beroende på hur mycket du valt att låna.

Några av villkoren för att du ska få lån via sms, lån via internet och telefonlån är:

  • Att du är över 20 år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Att du har ett registrerat telefonnummer i ditt namn
  • Att din inkomst överstiger 25 000 kronor om året
  • Att du är mantalsskriven i Sverige de senaste två åren

Här kan du enkelt ansöka om telefonlån online och sms mikrolån: Folkia Mikrolån

Kostnaden för låneansökan via sms är 20 kr. Ansöker du via telefon eller via internet är det gratis.

Du ska betala tillbaka lånet inom 30 dagar. Folkia tar ut en uppläggningsavgift, i tabellen nedan ser du kostnaden för respektive lånebelopp:

BeloppUppläggningsavgiftSumma att betala
1000 kr250 kr1250 kr *
2000 kr300 kr1300 kr *
3000 kr375 kr1375 kr *

* Om du ansöker om lån via sms tillkommer ansökningsavgift på 20 kr. Gör du låneansökan via telefon eller internet är det gratis.

Ett tips, med tanke på att det är så lätt att ansöka om ett snabblån och att du kan ha pengar på ditt konto inom bara 15 minuter, är att du inte gör ett impulslån utan tänker förnuftigt igenom ditt beslut först.

Att låna pengar bank på internet är enkelt. Låna pengar bank och få lånebesked direkt.

Klicka här för att direkt ansöka om banklån av SEB: SEB Banken låneansökan

Att enkelt och snabb låna pengar banker online

Söker du efter att låna pengar bank via internet? Ett av de enklaste och smidigaste sätten att ansöka om ett banklån är utan tvekan via internet. Fler och fler banker öppnar nätkontor där du kan ansöka om lån dygnet runt 365 dagar om året.

SEB Banken via internet

SEB Banken som är den mest kända banken på nätet gör det väldigt lätt för dig att ansöka om banklån via nätet. Du kommer först till en lånekalkylator där du direkt får veta din månadskostnad. Efter det kommer du till själva blanketten för låneansökan.

Låneansökan tar ungefär 5 minuter att fylla i och du får besked direkt på skärmen. Svårare än så är det inte att låna pengar banker online.

För att komma till SEB Bankens lånekalkylator och låneansökan kan du klicka här: Låna pengar via SEB Banken